Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

O Nama

9 Doktora

Zdravstvena ustanova Specijalistički centar „Devet doktora“ je nova prilika da Vaše zdravlje predate u ruke stručnjaka. Mi brinemo o Vašem zdravlju. Neka Vaše zdravlje ponovo postane Vaš prioritet dolaskom u naš specijalistički centar u Banjoj Luci.
ZU Specijalistički centar “Devet doktora” se nalazi u Banjaluci u Ulici Petra Preradovića br. 27 u objektu koji je uređen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove. Težimo ka tome da se svakom pacijentu potpuno posvetimo I omogućimo najrespektabilnije procedure liječenja i drugih zdravstvenih usluga. To nam omogućavaju stručnost, iskustvo ljekara i cjelokupnog osoblja, kao i savremena oprema. Trudimo se da konstantno ulažemo u edukaciju našeg osoblja i idemo u korak sa neprestalnim razvojem medicine.
Vrijednosti koje širimo i poštujemo su timski rad, povjerenje, stručnost i posvećenost.

Custom icon
Povjerenje

Povjerenje počinje od naših zaposlenih i počiva na osloncu, pouzdanosti, partnerstvu i uspesima koje dijelimo sa našim klijentima. Zbog povjerenja koje gradimo i naši ljudi i naši korisnici mogu biti potpuno sigurni znajući da ćemo uraditi onaj dodatni korak da bismo ispunili njihove zahteve.

Custom icon
Stručnost

Težimo kontinuiranoj edukaciji svih zaposlenih, kako bi bili u prilici da svakodnevno jačaju svoju ekspertizu.

Custom icon
Posvećenost

Savjesni smo i društveno odgovorni. Nikada ne kompromitujemo kvalitet. Ispunjavamo obećano.

Custom icon
Pouzdanost

Obećavamo samo ono što možemo da isporučimo, sporazume smatramo obavezujućim i uvažavamo i poštujemo zakon u svim svojim poslovnim transakcijama.